Daarachter
De diepte ja,
die kennen we.
Die is vaak nogal hartgrondig.
Maar de geur van violieren.
De deur naar de andere
kamer.
Waar ieder
voorwerp specifiek de geliefde
spiegelt.
Waar ieder
ander een rivaal is.
Die deur.
Daarachter.
Wie er liederen zingt.
Die.
------------------------------
uit: 'Paard Heer Mantel', 1986.
Inzender: Jbg, 2 mei 2006
Geplaatst in de categorie: emoties