Avond
Seconden lopen driftig achteruit
de dag is uit de tijd gekanteld
ik word zo stil als een strand
in een winternacht ik word
zo leeg als een uitgebrand
huis het leven staat verder
van mij af dan ik kan vertellen
leg je gezicht in je handen
en probeer je dit voor te stellen.
-----------------------------------
uit: 'Tegenspeler tijd', 1979.
Inzender: wb, 7 mei 2007
Geplaatst in de categorie: tijd