Fragiel
Lathyrus, mijn moeders bruids-boeket
het kindjes’ engelen-boeket
zachte geur in tinten licht pastel
fijne breekbaarheid toont het vaarwel
als de eerste liefde, vol verlangen
als ’t engelenkind op aarde, onbevangen
Lathyrus, het dierbaar allerliefst boeket
bij de allerliefste neergezet.
Geplaatst in de categorie: bedankt
Ben d'r helemaal stil van joh!!!
en ik ben nog een kindje!!!
Nou wie dit geschreven heeft
mag vooral zo door gaan!
moest aan m'n moeder denken..........
zijn voor mijn school toen ik dit las heb ik hem meteen geprint ik kan het goed gebruiken
dus dank jewel voor je inzending
Ik kreeg bijna tranen in mn ogen maar ga zo door hoor meissie.
zijn gewoon te dom om de betekenis te snappen!
m'n complimenten hoor!