Gedicht
Een gedicht maken
dat groter is dan past
tussen wat ik nu zie en wat ik zie
als ik stil ben.
Zeggen: dit is zo,
zonder te zeggen: dit is dit.
Met een gedicht proberen.
Als ik het niet groter kan maken is het af.
------------------------------------
uit: 'Eerst dit dan dat', 2004.
Inzender: cvdv, 25 oktober 2013
Geplaatst in de categorie: taal