Geschiedenis
Hier en daar een dorpsgek
vecht nog zijn eigen oorlog,
leunt nog tegen zijn leeggeruimd
toneel van de wereld en wacht nog
op volgende week betere komedianten.
-------------------------------------------
Uit: 'Verzamelde gedichten', 1983.
Inzender: LP, 17 januari 2024
Geplaatst in de categorie: actualiteit