De trein van het leven.
De goederentrein is als het leven,
het aantal wagons,
voortgetrokken door de locomotief
vertegenwoordigen de bagage die
de mens te verstouwen krijgt,
met dit verschil:
wanneer de trein op plaats van
bestemming is,
de wagons losgekoppeld en gelost,
zijn ze leeg,
echter de mens torst tot
het eind toe de lading met zich mee.
Geplaatst in de categorie: psychologie