Over de ligfiets.
Alles beter dan niets,
Doe mij maar een ligfiets.
Om eens wat te grappen,
U gaat lichter trappen,
Het verplicht u tot niets.
Wat ik wel erg handig vond
Je valt nooit meer tegen de grond.
Geplaatst in de categorie: humor