Banken- rijkdom
Rijkdom zit in gezondheid,
geld in de knip,
zegt niks,
geld op de bank nog minder,
maar gezondheid
op de bank,
welke bank dan ook,
daar wil iedereen wel op plaatsnemen
of een rekening openen!
Geplaatst in de categorie: ziekte
Zo waar !
Prachtig gezegd!