je hebt iemand nodig
Je hebt iemand nodig
stil en oprecht
die als het er op aankomt,
voor je bidt en vecht
Pas als die iemand
met je lacht en grient,
dan pas kan je zeggen...
"Ik heb een vriend"
Inzender: bieke, 15 januari 2004
Geplaatst in de categorie: vriendschap