Familie....
Als normen en waarden,
bij de geboorte,
al worden meegegeven,
valt er misschien met
de fámilieband ook
ooit nog wel te leven.
Want hoeveel familie's
zijn er nú voorhanden,
die alléén maar praten
over dóórgesneden banden?!
Geplaatst in de categorie: familie
gehechtheid en verwijdering zijn zeer met elkaar verweven.Heel herkenbaar