theepotten van jac
voor jac van someren
er komt naar het verluidt
geen traan uit deze tuit
deze pot schenkt gedwee
allerlei soorten dampende thee
jac heeft vele soorten potten
het is heus zeer van de zotte
hij heeft er beslist meer dan twee
daar huist ie al een tijdje mee
doe nu maar luid een wens
een pot met ’n oog of ’n mens
jac schenkt altijd met gulle hand
ziet wel of het schip strandt
Zie ook: http:/www.dichterbijkunst.nl
Schrijver: Tonja van Hoek, 16 september 2007
Geplaatst in de categorie: vriendschap