Baby boomer
Baby boomer,ontspring de dans
van een rituele dood
ontsnap aan grauwe lauwerkrans
en wees redder in de nood
verdruk alle grijze duiven
tot vervlogen verenpracht
om elkaar mee uit te wuiven,
waaiers in de zwarte nacht
deel het lot van kinderlozen
uit onze rijke schare
wij zijn vruchteloos gekozen,
bejaarden in fanfare.
Geplaatst in de categorie: algemeen