Guitar man met extraatje Bob Dylan
Guitar man
Hij zong in alle grote steden
en kickte zich van roes naar roes.
Hij stinkt naar lang verschaald verleden,
maar in zijn adem klinkt de blues.
I ain´t dead yet
Stembanden trillen
Zalen verstillen
Altijd weer willen
Move on, Bob Dylan!
Geplaatst in de categorie: muziek