Verjaardag
Ik wens je slingers en ballonnen,
hele stapels boekenbonnen,
telefoontjes, ansichtkaarten,
hagelwitte slagroomtaarten,
heel veel handen, knuffelzoenen,
paardrijlaarzen, voetbalschoenen,
posters, pennen, partytenten,
hier en daar wat losse centen,
een nieuwe fiets, een nieuwe kamer,
zo'n idiote opblaashamer,
tulpen, rozen en seringen.....
Een heel nieuw jaar met dat soort dingen!
Geplaatst in de categorie: verjaardag
De hele site is erg leuk, ik ga hier vaker op komen.