Kikker in nood
Op een kikkercongres
sprak een kikker vol stress
Nu de mensen de pil gebruiken
kunnen de ooievaars binnen de korste keren
zich volledig op ons concentreren
Geplaatst in de categorie: humor
Op een kikkercongres
sprak een kikker vol stress
Nu de mensen de pil gebruiken
kunnen de ooievaars binnen de korste keren
zich volledig op ons concentreren
Er is 1 reactie op deze inzending:
Ik voel dat er een achterliggende gedachte is, maar ik kan hem nog niet vinden. Dat intrigeert (als je dat zo schrijft) mij.