Fantasie
Laat je fantasie maar spreken
met een stem van zuiver goud
Woorden vliegen door de lucht,
woorden wijs en woorden oud
In gedachten mooie dromen,
dromen zacht en dromen zoet
Langzaam drijf je weg
van alles wat er niet toe doet
Al die anderen op de wereld
zijn belangrijk maar bedenk
Het feit dat jij op aarde bent
is jouw geluk is jouw geschenk
Die ene in de spiegel,
zorg maar dat je die goed kent
Dan zul je in jezelf ontdekken
hoe bijzonder je wel bent
(Peter2007)
Zie ook: http://www.myspace.com/troubadourpeterdejong
Schrijver: Peter de Jong, 3 januari 2008
Geplaatst in de categorie: individu